Åbogade 15 - DK-8200 Århus N - Tlf. 93 200 555

Billede: WebReview A/S holder til her i IT-byen Århus N.

Førende review-platform

Vi tror på at et transparent samspil mellem kunder og virksomheder, giver det bedste for alle parter. Vores mål er at skabe den førende og bedste review-platform og dermed give de bedste muligheder for slutbrugere såvel som for virksomheder.

Ærlige og åbne anmeldelser i kombination med en virsomhed der lytter, er et stærkt værktøj til success.

Vi holder til i Århus!

WebReview A/S holder til i det nordlige Aarhus i IT-byen (Incuba) og deler kontor-faciliteter med bl.a. Google, Microsoft, Biletten, IT-forum, ServicePoint, Bank Data og mange andre. Vi elsker det dynamiske miljø med inputs fra mange forskellige mennesker, der hver især kan byde ind med viden på deres felt.

Vores team består af 5 energiske personer, som er klar til at tage WebReview hele vejen!

Vores værdier

Vi vil bygge en åben og transparent review-platform.

Alle undersøgelser viser at anmeldelser er med til at skabe et troværdigt brand, hvilket især er vigtigt når det handler om online-handel.

Bruger anmeldelser i din markedsføring og brug samtidig WebReview som en platform der hjælper dig med at komme først i Google (SEO).

Den bedste måde at lære om sin virksomhed, er fra kunder. Brug vores platform til at få feedback, idéer og roser. Der er ikke noget bedre end en tilfreds kunde, ligeså er det fantastisk at hjælpe en utilfreds kunde med at bliver tilfreds.

Hos os møder du ikke en ekstrem betalingsmur for at snakke med dine kunder, og vi fjerner heller ikke anmemdelser - vi tror på en åben og ærlig platform.

Log ind