Nyeste reviews på vores platform

Intet profilbillede
5 ud af 5 Shops

www.fashionshop.dk

Gode priser og hurtig levring

Gode priser og hurtig levering. Ikke det mindste at sætte en finger på her

Intet profilbillede
5 ud af 5 Shops

www.eventyrridderne.dk

Fantastiske mennesker!

Vi havde fornøjelsen af at have eventyrridderne ude til vores arrangement.

Eventyrridderne var et kæmpe hit hos børnene, og vi ville i den grad anbefale dem til andre!

Intet profilbillede
5 ud af 5 Shops

undy.dk

Nemt, hurtigt og lækker kvalitet!

Jeg så Undy.dk reklamerede med at man kunne prøves deres starterpakke for 19 kr.

Det kom jeg ikke til at fortryde, jeg har sidenhen været fast abonnent i indtil videre 5 måneder. Senest har jeg byttet hele min undertøjs garderobe ud, efter købet af en 10 pakke.

Undy.dk sender med DAO, hvilke må siges at gå stærkt.
Jeg bestilte min prøvepakke kl 19:40, klokken 02:30 fik jeg en SMS om levering.

Underbukserne er rigtigt lækre, har ikke det provokerende vaskemærke.

Intet profilbillede
5 ud af 5 Shops

CloudPortal.dk

Helt udemærket og nem overgang/flytning med god support

Hej Cloudportal

Tak for jeres e-mailanmodning om en anmeldelse.

Jeg flyttede min webshop til jer fra en tidl. web-udbyder der blev solgt, med store problemer til følge. Efter salget oplevede jeg problemer med at min webshop blev langsom, og løsningen hos dem var altid at købe en større pakke og bruge flere penge.

Efter jeg kontaktede jer, og sammen med jeres venlige support fik flyttet min webshop til jeres system, kører alt som smurt igen.. hurtigt og stabilt.

Jeg skulle bruge noget tid på at lære jeres kontrolpanel at kende, det kan meget mere end den tidligere udbyders panel - både på godt og ondt, nogle gange ønsker man bare adgang til de helt simple funktioner, men jeres support på chat har altid været lynhurtig og venlig til at hjælpe mig i mål med mine spørgsmål og guide mig frem til det ønskede.

Jeg håber på mange års godt samarbejde.

- Timmy

Intet profilbillede
5 ud af 5 Shops

www.bring.dk

📦 Pakke kom hurtigt. Fin opfølgning på e-mail og SMS 📲

Jeg bestilte nogle produkter fra en webshop, hvor der var gratis fragt. Webshoppen benyttede Bring til forsendelse af pakken. 

Pakken var 2 dage undervejs og der blev løbende fulgt op med SMS-beskeder og e-mails indtil pakke kunne afhentes i en pakkeshop 200m fra min bopæl.

Pakkesporing
Deres track'n'trace side fungerer rigtig godt, men Bring er endnu ikke supporteret i Deliveries, som er en app til mac og iPhone, der gør det muligt at følge med i pakkens vej, og få push-notifikationer om ændringer. Jeg håber Bring og Junecloud som står bag Deliveries, sammen kan få implementeret dette i fremtiden.

Pakken blev leveret forsvarligt, og hurtigt. Så alt i alt, en god oplevelse som modtager af en pakke sendt med Bring 📦

Intet profilbillede
5 ud af 5 Shops

CloudPortal.dk

God support og god hastighed

Vi har fornyligt flyttet til Cloudportal, og oplever ekstremt venlig support, der svarer hurtigt og meget hurtige svartider på server & website.

Intet profilbillede
2 ud af 5 Shops

CloudPortal.dk

Virker ikke med PHP4

Der står at man kan skifte PHP version, men jeg kan ikke skifte til PHP4 som jeg skal bruge! 

Intet profilbillede
5 ud af 5 Shops

CloudPortal.dk

Migrering til Cloudportal uden problemer med god support og et super produkt

Det hele startede med at jeg faldt over cloudportal på en google reklame for nogle uger siden. Da jeg netop havde problemer med min nuværende udbyder, valgte jeg at klikke på reklamen og efter at have kigget på sitet i nogle minutter poppede der en chat besked op, om de kunne hjælpe med noget. Jeg snakkede med en der hed Tristan fra supporten - super rart menneske, og fik svar på alle mine spørgsmål.

Efter et par dage, valgte jeg at tage skridtet og flyttede mit domæne og webhotel over, alt gik helt uden problemer. SSL virkede med det samme, og min e-mails begyndte også at poppe ind på mit nye webhotel med e-mail få minutter efter. Det var virkelig fedt, at en flytning kan gå så nemt.

Jeg har leget meget med deres cPanel som er på dansk, og det er virkelig fedt i forhold til hvad jeg kommer fra, du kan har kontrol over ALT uden det er svært at bruge. Jeg installerde f.eks. wordpress med ca. 9 klik - og så havde jeg en 100% kørende blog med indbyggede plugins for sikkerhed mm. 

Jeg kan også godt lide at deres backup er tilgængelig for mig som kunde, jeg kan nemt se at den tager backup hver nat, og jeg kan tilmed selv gå ind og hente gamle ting fra en backup. Det er virkelig fedt og skaber en stor troværdighed.

Jeg må sige at kun har været tilfreds med min oplevelse ved cloudportal. Deres support er virkelig rar og tålmodig og hjælper med alt jeg har spurty om. Deres produkt virker godt og gennemtestet.

Alt i alt 5 stjerner herfra!

Intet profilbillede
5 ud af 5 Shops

CloudPortal.dk

Webhotel og domæne

Jeg købte web--hotel og domænenavn til vores forretning, og vi har nu samlet alle vores domæner her og tilmed også email . virker godt! God support på livechat og telefon, og nemt at komme i gang med deres produkter.

Intet profilbillede
5 ud af 5 Shops

CloudPortal.dk

Fjernskrivebord

Vi har flyttet vores virksomheds IT til Cloudportal med et fjernskrvebord. Vi fik hjælp fra deres medarbejder Flemming til migrering og har en fast kontaktperson (Tristan) som vi ringer ting, hvis der skulle være det mindst. Vi er super tilfredse, de står for alt inkl. backup og det virker hver morgen hurtigt og stabilt. Ved flytning sparede vi ca. 19.000 om året sammenlignet med vores tidligere udbyder

Load more

Log ind