Skærmbillede af CloudPortal.dk
Website

CloudPortal.dk

5.00/5.00 - baseret på 8 reviews
5 ud af 5 Skrevet for 4 år siden

God oplevelse med deres support

Jeg er kunde ved cloudportal siden januar 2018 og har oplevet igennem det sidste år, en masse gode ting som bl.a. god support og gode produkter til fair priser.


For et par måneden siden købte jeg en opgradering med ekstra plads, og jeg fik en regning på det, men jeg havde ikke mere plads på min løsning. Jeg kontakt deres support via Live Chat og de undskylde mange gange, de havde "glemt et flueben" i deres ende -og straks efter chat-samtalen virkede den ekstra plads. Som undskyldning fik jeg min ekstra plads gratis i 3 måneder. Vi er vel kun mennesker og kan alle fejl, så jeg syntes ikke det er noget kritisk, men derfor skulle alt jo helst virke hver gang. :) 


Udover denne ene oplevelse, har alt andt været perfekt, stabilt og venlig support på live chat

Profilbillede af Daniel
Daniel fra CloudPortal.dk svarede 4 dage senere:

Hej Jens. Tusinde tak for din feedback. Jeg gravede lige ned i sagen og kan se at vores support havde tildelt dig mere plads, men fået krydset af, at det først skulle gælde fra d. 1. i næste måned, og ikke fra dags dato. Det er virkelig en dum fejl - og jeg er glad for det blev rettet hurtigt efter du kontaktede os. 🎉 Jeg kan se du også er blevet kompenseret 3 måneder for fejlen.

Igen kan jeg kun beklage denne lille fejl :) Vi er som du selv skriver *kun mennesker* :) Jeg håber ikke at alt bliver til robotter i nærmeste fremtid 🤖 🤓 Ellers bliver der kedeligt her på kontoret.

Tak for din feedback - og tak fordi du har valgt os som din samarbejdspartner.

👋 God dag fra Daniel

  Support
  Prisniveau
  Brugervenlighed
  Produktkvalitet


Vis alle anmeldelser fra CloudPortal.dk
Skriv et Review:

Har du en rabatkode til CloudPortal.dk? Tryk her og del den med os 😀
Skriv dit Review nu!
Cloudløsninger fra CloudPortal

Dansk hosting- og cloud levernadør siden 1998
Office 365 og G Suite. Webhoteller med cPanel. Fjernskrivebord. Google Cloud, Amazon & Azure. Cloud Backup. Cloud DNS. Cloud Server Windows & Linux. Dansk support og selvbetjeningsportal. Dansk e-læring. Migrering. SLA.Dedikerede HP-servere inkl. FRI TRAFIK fra 315,00 DKK.Enterprise Webhoteller inkl. nyeste PHP & MySQL og cPanel fra 39 kr.Domæner til indkøbspriser.Fjernskrivebord til NAV / C5 / Office mm. fra 249 DKK / bruger.

Adresse
Åbogade 15
8200 Århus N

Telefon
81 280 290

E-mail adresse
dbcloudportal.dk

CVR-nummer
DK26616409

Website
https://cloudportal.dk

Fordeling af bedømmelser
5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Log ind