Skærmbillede af CloudPortal.dk
Website

CloudPortal.dk

5.00/5.00 - baseret på 8 reviews
5 ud af 5 Skrevet for 5 år siden

Helt udemærket og nem overgang/flytning med god support

Hej Cloudportal

Tak for jeres e-mailanmodning om en anmeldelse.

Jeg flyttede min webshop til jer fra en tidl. web-udbyder der blev solgt, med store problemer til følge. Efter salget oplevede jeg problemer med at min webshop blev langsom, og løsningen hos dem var altid at købe en større pakke og bruge flere penge.

Efter jeg kontaktede jer, og sammen med jeres venlige support fik flyttet min webshop til jeres system, kører alt som smurt igen.. hurtigt og stabilt.

Jeg skulle bruge noget tid på at lære jeres kontrolpanel at kende, det kan meget mere end den tidligere udbyders panel - både på godt og ondt, nogle gange ønsker man bare adgang til de helt simple funktioner, men jeres support på chat har altid været lynhurtig og venlig til at hjælpe mig i mål med mine spørgsmål og guide mig frem til det ønskede.

Jeg håber på mange års godt samarbejde.

- Timmy

  Support
  Prisniveau
  Brugervenlighed
  Produktkvalitet


5 ud af 5 Skrevet for 5 år siden

God support og god hastighed

Vi har fornyligt flyttet til Cloudportal, og oplever ekstremt venlig support, der svarer hurtigt og meget hurtige svartider på server & website.

Profilbillede af Daniel
Daniel fra CloudPortal.dk svarede 17 timer senere:

Hej Jakob

Tusinde tak for at dele Jeres oplevelse med os :) Vi er super glade for at høre‚ at i er kommet godt på plads på Jeres nye Reseller-webhotel.

Vi håber på et godt og stærkt samarbejde de næste mange år frem.

👋 God dag fra Daniel og hele CloudPortal-teamet

  Support
  Prisniveau
  Brugervenlighed
  Produktkvalitet
  Fragtpriser
  Leveringstid


2 ud af 5 Skrevet for 5 år siden

Virker ikke med PHP4

Der står at man kan skifte PHP version, men jeg kan ikke skifte til PHP4 som jeg skal bruge! 

Profilbillede af Daniel
Daniel fra CloudPortal.dk svarede 8 minutter senere:

Hejsa Mathias

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du tog dig til at skrive ind om vores produkt og din oplevelse.

Det er helt korrekt at vi ikke længere kan understøtte PHP4 - det har vi ikke gjort i mange år pga. store sikkerhedsricisi i den gamle uopdaterede version af PHP.

PHP 4.x blev meldt end-of-life for 10+ år siden, tilbage i 2008 og har ikke været opdateret siden. Du kan se mere her: https://www.php.net/eol.php

Hos os, kan du frit skifte mellem alle version af PHP som ikke er meldt døde af PHP-teamet selv.

Jeg kan se vi har haft en Live Chat-samtale, hvor vi beklager rigtig meget, at vi desværre ikke kan understøtte din løsning. Og at vi naturligvis har krediteret de 39 kr. for dit webhotel til dit kreditkort. Ydermere kan jeg se, du nævner at du bruger et specifikt PHP-script, som på producentens hjemmeside kan opdateres til en nyere version som understøtter PHP 7. Hvis du ønsker hjælp med at få opgraderet dit script til en nyere version, er du altid velkommen tilbage - vi understøtter PHP 7 og kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du vælger at købe producentens opdatering af dit script.

Jeg ønsker dig en super dag! :)

👋 Med venlige hilsner fra Daniel

5 ud af 5 Skrevet for 5 år siden

Migrering til Cloudportal uden problemer med god support og et super produkt

Det hele startede med at jeg faldt over cloudportal på en google reklame for nogle uger siden. Da jeg netop havde problemer med min nuværende udbyder, valgte jeg at klikke på reklamen og efter at have kigget på sitet i nogle minutter poppede der en chat besked op, om de kunne hjælpe med noget. Jeg snakkede med en der hed Tristan fra supporten - super rart menneske, og fik svar på alle mine spørgsmål.

Efter et par dage, valgte jeg at tage skridtet og flyttede mit domæne og webhotel over, alt gik helt uden problemer. SSL virkede med det samme, og min e-mails begyndte også at poppe ind på mit nye webhotel med e-mail få minutter efter. Det var virkelig fedt, at en flytning kan gå så nemt.

Jeg har leget meget med deres cPanel som er på dansk, og det er virkelig fedt i forhold til hvad jeg kommer fra, du kan har kontrol over ALT uden det er svært at bruge. Jeg installerde f.eks. wordpress med ca. 9 klik - og så havde jeg en 100% kørende blog med indbyggede plugins for sikkerhed mm. 

Jeg kan også godt lide at deres backup er tilgængelig for mig som kunde, jeg kan nemt se at den tager backup hver nat, og jeg kan tilmed selv gå ind og hente gamle ting fra en backup. Det er virkelig fedt og skaber en stor troværdighed.

Jeg må sige at kun har været tilfreds med min oplevelse ved cloudportal. Deres support er virkelig rar og tålmodig og hjælper med alt jeg har spurty om. Deres produkt virker godt og gennemtestet.

Alt i alt 5 stjerner herfra!

Profilbillede af Daniel
Daniel fra CloudPortal.dk svarede 1 dag senere:

Hej Johan

Tusinde tak for din feedback omkring vores produkter og support :) Vi er virkelig glade for at høre, at du og dit website har fundet godt tilrette på vores webhotel :)

Husk, er der det mindste, må du endelig ikke tøve med at tage fat i vores live chat eller ringe til os :-) Vi er altid klar til at hjælpe!

👋 God dag fra Daniel

  Support
  Prisniveau
  Brugervenlighed
  Produktkvalitet


5 ud af 5 Skrevet for 5 år siden

Webhotel og domæne

Jeg købte web--hotel og domænenavn til vores forretning, og vi har nu samlet alle vores domæner her og tilmed også email . virker godt! God support på livechat og telefon, og nemt at komme i gang med deres produkter.

Profilbillede af Daniel
Daniel fra CloudPortal.dk svarede 4 minutter senere:

Hej Lars. Tusinde tak for din feedback! Vi er altid klar til at hjælpe, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis der er det mindste. :)

👋 God dag fra Daniel

5 ud af 5 Skrevet for 5 år siden

Fjernskrivebord

Vi har flyttet vores virksomheds IT til Cloudportal med et fjernskrvebord. Vi fik hjælp fra deres medarbejder Flemming til migrering og har en fast kontaktperson (Tristan) som vi ringer ting, hvis der skulle være det mindst. Vi er super tilfredse, de står for alt inkl. backup og det virker hver morgen hurtigt og stabilt. Ved flytning sparede vi ca. 19.000 om året sammenlignet med vores tidligere udbyder

Profilbillede af Daniel
Daniel fra CloudPortal.dk svarede 5 timer senere:

Hej Dennis. Tak for din tillid til vores produkter. Vi er super glade for at høre at det hele bare spiller :) Husk vi altid er her på telefon, live chat og e-mail hvis der er det mindste vi kan hjælpe jer med!

👋 God dag fra Daniel

  Support
  Prisniveau
  Brugervenlighed
  Produktkvalitet


5 ud af 5 Skrevet for 5 år siden

God oplevelse med deres support

Jeg er kunde ved cloudportal siden januar 2018 og har oplevet igennem det sidste år, en masse gode ting som bl.a. god support og gode produkter til fair priser.


For et par måneden siden købte jeg en opgradering med ekstra plads, og jeg fik en regning på det, men jeg havde ikke mere plads på min løsning. Jeg kontakt deres support via Live Chat og de undskylde mange gange, de havde "glemt et flueben" i deres ende -og straks efter chat-samtalen virkede den ekstra plads. Som undskyldning fik jeg min ekstra plads gratis i 3 måneder. Vi er vel kun mennesker og kan alle fejl, så jeg syntes ikke det er noget kritisk, men derfor skulle alt jo helst virke hver gang. :) 


Udover denne ene oplevelse, har alt andt været perfekt, stabilt og venlig support på live chat

Profilbillede af Daniel
Daniel fra CloudPortal.dk svarede 4 dage senere:

Hej Jens. Tusinde tak for din feedback. Jeg gravede lige ned i sagen og kan se at vores support havde tildelt dig mere plads, men fået krydset af, at det først skulle gælde fra d. 1. i næste måned, og ikke fra dags dato. Det er virkelig en dum fejl - og jeg er glad for det blev rettet hurtigt efter du kontaktede os. 🎉 Jeg kan se du også er blevet kompenseret 3 måneder for fejlen.

Igen kan jeg kun beklage denne lille fejl :) Vi er som du selv skriver *kun mennesker* :) Jeg håber ikke at alt bliver til robotter i nærmeste fremtid 🤖 🤓 Ellers bliver der kedeligt her på kontoret.

Tak for din feedback - og tak fordi du har valgt os som din samarbejdspartner.

👋 God dag fra Daniel

  Support
  Prisniveau
  Brugervenlighed
  Produktkvalitet


5 ud af 5 Skrevet for 5 år siden, redigeret for 5 år siden

Lækkert og stabilt produkt med cPanel

Skiftede til Cloudportal for 3 måneder siden, og har aldrig kigget tilbage. 

De har hele tiden den nyeste teknologi på deres servere, så man hele tiden kan arbejde med nyeste cPanel og PHP. Deres servere kører stabilt og jeg har ikke oplevet et eneste nedbrud eller “langsom” server. 

Da jeg bestilte gik der ca. 4 timer før mit webhotel var klar, det ville være lækkert hvis det virkede med det samme - men små ting, når først det er oprettet, så kører det lækkert!

Profilbillede af Daniel
Daniel fra CloudPortal.dk svarede 1 dag senere:

Vi beklager den langsomme oprettelse. Vores udviklere er netop i gang med at lægge sidste hånd på et fuld-automatisk deployment-system, så alt er klar få sekunder efter bestilling :) Tak for din feedback - det sætter vi virkelig pris på 😍

👋 God dag fra Daniel

Skriv et Review:

Har du en rabatkode til CloudPortal.dk? Tryk her og del den med os 😀
Skriv dit Review nu!
Cloudløsninger fra CloudPortal

Dansk hosting- og cloud levernadør siden 1998
Office 365 og G Suite. Webhoteller med cPanel. Fjernskrivebord. Google Cloud, Amazon & Azure. Cloud Backup. Cloud DNS. Cloud Server Windows & Linux. Dansk support og selvbetjeningsportal. Dansk e-læring. Migrering. SLA.Dedikerede HP-servere inkl. FRI TRAFIK fra 315,00 DKK.Enterprise Webhoteller inkl. nyeste PHP & MySQL og cPanel fra 39 kr.Domæner til indkøbspriser.Fjernskrivebord til NAV / C5 / Office mm. fra 249 DKK / bruger.

Adresse
Åbogade 15
8200 Århus N

Telefon
81 280 290

E-mail adresse
dbcloudportal.dk

CVR-nummer
DK26616409

Website
https://cloudportal.dk

Fordeling af bedømmelser
5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Log ind