Skærmbillede af CloudPortal.dk
Website

CloudPortal.dk

5.00/5.00 - baseret på 8 reviews
5 ud af 5 Skrevet for 5 år siden

Migrering til Cloudportal uden problemer med god support og et super produkt

Det hele startede med at jeg faldt over cloudportal på en google reklame for nogle uger siden. Da jeg netop havde problemer med min nuværende udbyder, valgte jeg at klikke på reklamen og efter at have kigget på sitet i nogle minutter poppede der en chat besked op, om de kunne hjælpe med noget. Jeg snakkede med en der hed Tristan fra supporten - super rart menneske, og fik svar på alle mine spørgsmål.

Efter et par dage, valgte jeg at tage skridtet og flyttede mit domæne og webhotel over, alt gik helt uden problemer. SSL virkede med det samme, og min e-mails begyndte også at poppe ind på mit nye webhotel med e-mail få minutter efter. Det var virkelig fedt, at en flytning kan gå så nemt.

Jeg har leget meget med deres cPanel som er på dansk, og det er virkelig fedt i forhold til hvad jeg kommer fra, du kan har kontrol over ALT uden det er svært at bruge. Jeg installerde f.eks. wordpress med ca. 9 klik - og så havde jeg en 100% kørende blog med indbyggede plugins for sikkerhed mm. 

Jeg kan også godt lide at deres backup er tilgængelig for mig som kunde, jeg kan nemt se at den tager backup hver nat, og jeg kan tilmed selv gå ind og hente gamle ting fra en backup. Det er virkelig fedt og skaber en stor troværdighed.

Jeg må sige at kun har været tilfreds med min oplevelse ved cloudportal. Deres support er virkelig rar og tålmodig og hjælper med alt jeg har spurty om. Deres produkt virker godt og gennemtestet.

Alt i alt 5 stjerner herfra!

Profilbillede af Daniel
Daniel fra CloudPortal.dk svarede 1 dag senere:

Hej Johan

Tusinde tak for din feedback omkring vores produkter og support :) Vi er virkelig glade for at høre, at du og dit website har fundet godt tilrette på vores webhotel :)

Husk, er der det mindste, må du endelig ikke tøve med at tage fat i vores live chat eller ringe til os :-) Vi er altid klar til at hjælpe!

👋 God dag fra Daniel

  Support
  Prisniveau
  Brugervenlighed
  Produktkvalitet


Vis alle anmeldelser fra CloudPortal.dk
Skriv et Review:

Har du en rabatkode til CloudPortal.dk? Tryk her og del den med os 😀
Skriv dit Review nu!
Cloudløsninger fra CloudPortal

Dansk hosting- og cloud levernadør siden 1998
Office 365 og G Suite. Webhoteller med cPanel. Fjernskrivebord. Google Cloud, Amazon & Azure. Cloud Backup. Cloud DNS. Cloud Server Windows & Linux. Dansk support og selvbetjeningsportal. Dansk e-læring. Migrering. SLA.Dedikerede HP-servere inkl. FRI TRAFIK fra 315,00 DKK.Enterprise Webhoteller inkl. nyeste PHP & MySQL og cPanel fra 39 kr.Domæner til indkøbspriser.Fjernskrivebord til NAV / C5 / Office mm. fra 249 DKK / bruger.

Adresse
Åbogade 15
8200 Århus N

Telefon
81 280 290

E-mail adresse
dbcloudportal.dk

CVR-nummer
DK26616409

Website
https://cloudportal.dk

Fordeling af bedømmelser
5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Log ind